Луксозни Бутикови Аксесоари от Естествена Кожа

Как да носим harness аксесоари.

Yordan Tserovski
21/03/2021
Как да носим harness аксесоари.

Как да носим “Harness” аксесоари по

правилния начин

Ще отворим тема за една тенденция, която владее модния свят от 2017година, а именно харнес аксесоарите.

Какво представлява Harness аксесоар?

Това е аксесоар, състоящ се от преплетени каишки, които обгръщат тялото и придават голяма доза женственост, сексапил, артистичност, дори и провокативност. Най-често се изработват от кожа с метални елементи, като има вариации само с метални верижки, висулки и бижута. Стандартните и най-популярни модели акцентират върху торса, и придават особено излъчване – подчертават талията, бюста, шията.

Кожените аксесоари, и кожата като цяло, дълго време се считаше за прекалено дръзка и неподходяща за употреба през деня, но от известно време насам стереотипите се разчупват. Много от вас може би ще бъдат отрицателно настроени към употребата на  харнесите в ежедневието. Въпросът, който се поставя тук е: “Дали тези аксесоари могат да се превърнат в част от гардероба на обикновените момичета или ще си останат “мръснишки”?“

harnes irapell

 Ние от"Irapell" мислим, че този тренд далеч не е за всеки, а е за онези момичета които носят дивото и необузданото в себе си, които имат свой личен стил който ги отличава. Които са достатъчно самоуверени и обичат различни превъплъщения, не се притесняват от това какво ще си помислят хората, защото модата не обича стереотипи, не познава рамки. Тя е поле за експерименти и  забавление! Така че слагай смело своя кожен харнес аксесоар и бъдете различни, докато не започне да се появява всяко второ момиче закопчано в кожа и катарами!!!

Как се носи Харнес аксесоар

irapell 3

Хубавото на този тип аксесоари  е, че могат да се съчетават с различни по стил дрехи. С нашите харнес аксесоари може да комбинирате; basic рокли, изчистени ризки или дантелени бохо рокли. Всичко е въпрос на лично усещане, идея и желание за експерименти. Ние обичаме да носим своите харнеси  в ежедневието, в офиса, комбинираме го със спортно-елегантните си дрехи, а понякога  е част и от нашите по-смели романтични визии.

А, вие готови ли сте да експериментирате?

.

magnifier