Луксозни Бутикови Аксесоари от Естествена Кожа

Колани

Ръчно изработени колани от естествена кожа

В онлайн магазин irapell.com предлагаме огромно разнообразие от дамски и мъжки ръчно изработени кожени колани. Имаме много модели, които се различават по отношение на предназначението, материалите, цветовете, широчината и катарамите.

Различните кожени колани могат да се регулират в определени размери и през определени сантиметри (например 5 размера през 2 см.). Разполагаме с модели, за които съществува опцията да се ползват без основата.

Други специфични характеристики и предимства на част от ръчно изработените ни в България колани от естествена италианска кожа и материали са:

Handmade аксесоари - дамски и мъжки кожени колани

Вече повече от десетилетие висококвалифицираният, опитен и професионален екип на доказаната и разпознаваема на пазара марка IRAPELL се грижи за дамската и мъжка визия, съобразена с най-актуалните модни тенденции. Със специално отношение към детайлите и клиентите, ние предлагаме ръчно изработени продукти от естествена кожа с гарантирана надеждност.

С течение на времето, като основни и предпочитани от много клиенти наши аксесоари се наложиха всичките ни модели ръчно изработени колани от естествена кожа.

Ние предлагаме:

Независимо дали става въпрос за дамски или мъжки ръчно изработени колани от естествена кожа, ние винаги демонстрираме специално отношение и индивидуален подход към клиентите ни. Именно затова можем да изработим и предоставим колан по предварително изискван от Вас размер.

Доверете ни се и ще се наслаждавате на неповторима, провокативна и оригинална модна визия!

magnifier