Луксозни Бутикови Аксесоари от Естествена Кожа

За нас

Ние сме семеен бизнес от 2010 г. Специализирани сме в производството на ръчно изработени кожени изделия, лазерно гравиране и изработка на кожени аксесоари.

Годината беше 2010; Първото производство на фирмата Фешън Стил 2010 ЕООД  отвори врати в гр. Пещера. Създадохме марката IRAPELL която се специализира в изработката на аксесоари от естествена кожа, започнахме производство на кожени гривни, колани и harness аксесоари, от начало предназначени за Американския пазар а след 2018г. кожените ни аксесоари вече са достъпни в България и Европа .

Днес, 11 години след започване на дейност, ние не спираме да се развиваме и учим, подтиквани от стремежа ни да задоволим желанията на потребителите за високо качество, стил, надеждност и комфорт. IRAPELL се превърна в марка кожени аксесоари, покорила сърцата на множество българи, европейци и американци,  станала синоним за качество от най-високо ниво при ръчно изработените кожени аксесоари на пазара.

Дългогодишният ни опит в практиката ни на  Handmade  помогна да изградим екип от професионалисти, ненадминати в областта си, съсредоточени да работят в интерес на клиента. Способни сме да задоволим всяка нужда от съвети и консултация в избора на най-оптималното изделие. 

Нашият ключ към успеха е нашата страст, внимание към детайлите и използването на висококачествена италианска кожа и аксесоари

magnifier