Луксозни Бутикови Аксесоари от Естествена Кожа

Мъжки колани

Мъжки кожени колани ръчна изработка

В онлайн магазин irapell.com можете да намерите истинско богатство от ръчно изработени мъжки кожени колани - като един от лидерите на българския пазар за производство на Handmade продукти от висококачествена естествена кожа и материали, ние знаем кое е най-доброто за нашите клиенти.

За уверените в своята визия и стил мъже, нашите ръчно изработените мъжки колани от естествена растително дъбена кожа са предпочитан избор. Предлагаме най-разнородни модели колани като всеки един от тях е продукт на фина и майсторска изработка. Тези уникални мъжки кожени аксесоари са изработени изцяло от италиански материали, но са проектирани от български дизайнер и произведени в България.

Мъжките ни колани се различават по своята широчина, катарами и други аксесоари, както и цветове (черно, никел, камел, кафяв и други). Някои от тях са инкрустирани с капси или други метални елементи.           Всички колани  разполагат с най-малко 5 дупки през 2,5 см за вариращ размер. За част от коланите е характерно, че нямат абсолютно никакъв никел в своята състав, защото никелът може да бъде опасен и да причини алергична реакция при контакт с кожата. За някои колани особеното е, че са лазерно изрязани или притежават лазерно гравиран 3D геометричен мотив.

Качествени мъжки аксесоари

В продължение на повече от 10 години успяхме да наложим IRAPELL като марка, която е синоним на качество, доверие и професионализъм. Ние се стремим постоянно да се развиваме, предоставяйки най-добрите, функционални и направени с голямо внимание към детайлите ръчно изработени мъжки аксесоари и други продукти от естествена кожа.

При нас ще получите специално отношение и индивидуален подход, защото най-важното е да удовлетворим конкретните Ви предпочитания. Именно затова можете да поръчате своя мъжки кожен колан с добавено по Ваш избор име или пожелание. Освен това, коланът Ви може да се произведе по точен размер.

Истинските мъже, за които персоналната модна визията е от основополагащо значение, избират нас!

magnifier