Луксозни Бутикови Аксесоари от Естествена Кожа

Kолани за талия

Широк продуктов каталог от дамски кожени колани

В нашия онлайн магазин irapell.com винаги можете да разгледате широкия ни продуктов каталог от дамски кожени колани. Те биват много модели, които са с еднакво високо и уникално качество, но се различават по отношение на:

Дамски колани от естествена кожа за стил и класа

Всички знаем колко важно е за дамите да се отличават със свой собствен, оригинален и уникален моден стил, с визия, която излъчва класа и буди нескрития интерес на околните. Именно затова преди повече от десет години създадохме и започнахме да налагаме на пазара марката IRAPELL, специализирана в производството на ръчно изработени продукти от естествена кожа.

Жените се превърнаха в изключително лоялни наши клиенти като се довериха на аксесоарите, които предлагаме. Съществена част от тях са специално произведените от нас с огромно внимание към всеки един детайл ръчно изработени дамски колани от естествена растително дъбова кожа и италиански материали.

Специфични характеристики на дамските кожени колани на IRAPELL

Нашите Handmade дамски кожени колани имат своите строго специфични характеристики, които ги превръщат в нещо съвсем различно от останалите подобни продукти на пазара.

Имаме модели, които са изрязани максимално прецизно с лазер. За други колани е характерен оригиналният и провокативен лазерно гравиран 3D геометричен мотив. Важно е да споменем и още нещо много важно предвид факта, че здравето и сигурността на нашите клиенти са на първо място.

Разполагаме с модели колани, за които е характерно, че са Nickel-Free, т.е. от техния състав отсъства никел, който много често причинява контактна алергия. Хората, които са сенсибилизирани, реагират дори на малки количества от алергена.

Ние постоянно мислим за Вас! Доверете се на нашите надеждни, сигурни и качествени ръчно изработени дамски колани от естествена кожа!

magnifier