Луксозни Бутикови Аксесоари от Естествена Кожа

Дамски кожени аксесоари

Ръчно изработени гривни за неподражаема визия

 Ние от онлайн магазин irapell.com предлагаме разнообразие от фини, красиви и луксозни Handmade дамски и мъжки гривни от естествена кожа. Държим да отбележим, в допълнение на всичко посочено досега, че сме специалисти и в лазерното гравиране - неслучайно повечето от дамските ни гривни са гравирани с ексцентричен и приковаващ вниманието флорален мотив. Защото, както знаем, детайлите са най-важни, особено когато става въпрос за дамски или мъжки аксесоари.

Дамските ни кожени гривни:

Мъжките ръчно изработени гривни на IRAPELL:

Качествени модни аксесоари

През 2010 година с огромен ентусиазъм и вдъхновение стартирахме марката IRAPELL, специализирана в производството на ръчно изработени изделия от естествена кожа и harness аксесоари, предназначени за българския, американския и европейския пазар.

С течение на времето, желанието ни постоянно да се развиваме и целенасочените усилия на професионалния ни екип, артикулите ни се превърнаха в олицетворение на високо качество, безкомпромисна надеждност, уникален комфорт и неповторим стил, в които се припознаха много клиенти с техните различни индивидуални предпочитания.

Клиентите предпочитат нашите ръчно изработените продукти от естествена кожа, а съществена и изключително важна част от тях са всичките ни дамски и мъжки гривни.

Индивидуален подход и специално отношение

Освен видимите и доказали се във времето пазарни предимства на нашите гривни от естествена кожа, има и други причини, заради които хората ни гласуват безусловно доверие повече от десетилетие. Например, важно е да отбележим, че дамските и мъжки гривни са персонализирани и се изработват специално за вас като можем да добавим желан надпис и да Ви предоставим изискан точен размер.  Вашата перфектна визия е напълно реална възможност, от която да се възползвате, избирайки нас.

magnifier