Луксозни Бутикови Аксесоари от Естествена Кожа

Irapell Pets

Като бранд специализиран в ръчната изработката на аксесоари от висококачествена естествена кожа, ние от IRAPELL предлагаме уникални каишки от естествена кожа за вашя домашен любимец. Изработени по поръчка и персонализирани с текст по ваше желание (име/телефон).
Ние знаем, че каишките за домашен любимец изискват най-високо качество на изработка. За ваше спокойствие и безопасността на животното, ние се грижим за здравината и гарантираме качествена изработка и дълъг период на ползване на нашият продукт, на които можете да се доверите безусловно.
Различните породи кучета и котки изискват различна дебелина на каишката, съобразена с техния размер и сила. Разбира се, всяко едно животно си има характер и уникално излъчване, затова и всеки един аксесоар е съобразен с актуалните тенденции и модна визия. Стилният дизайн и ръчната изработка, придават неповторимо излъчване и подчертават вродената им красотата.
Тъй като в Irapell работим с лазерно гравиране имате на разположение различни варианти за персонализация на аксесоарите за домашни любимци с уникален надпис по ваш избор.
КОЖЕНИ КАИШКИ ЗА КУЧЕТА И КОТКИ - СИНОНИМ НА ФУНКЦИОНАЛНОСТ, СИГУРНОСТ И УДОБСТВО!
Всяка каишка е изработена по поръчка и точен размер, специално за вашият домашен любимец, което гарантира че тя ще бъде удобна за него, функционална, качествена, сигурна и не на последно място удобна!

magnifier