Луксозни Бутикови Аксесоари от Естествена Кожа

Дамски гривни

Ръчно изработени дамски гривни от естествена кожа

Обикновено за дамите, най-деликатните модни аксесоари са с основополагащо значение за тяхната цялостна визия. Дългогодишният им интерес към продуктите от естествена кожа на онлайн магазин irapell.com категорично потвърждават това правило.

При нас ще намерите оригинални, стилни и луксозни ръчно изработени дамски гривни от естествена кожа. Те са в различни цветове като всяка една от тях е произведена от растителна дъбена кожа с изключително високо качество. Дамските гривни на IRAPELL имат метални елементи (тик-так копчета) в различни размери.

С това обаче не се изчерпват полезните характеристики на гривните ни. Дори напротив. В тези повече от десет години, откакто бе създадена марката, нашият професионален и висококвалифициран екип се превърна в специалист и в лазерното гравиране. Съвсем закономерно, в преобладаващата част от всичките ни Handmade дамски гривни от естествена кожа присъстват и елегантни флорални мотиви, които допринасят за още по-впечатляващия моден стил на красивите жени.

Оригинални и максимално персонализирани аксесоари

Основните пазарни предимства, които превърнаха IRAPELL в доказан бранд в производството на ръчно изработени продукти от естествена кожа са:

Ние сме гарант за качество и професионализъм повече от десетилетие.

Доверете ни се!

magnifier