Луксозни Бутикови Аксесоари от Естествена Кожа

Чанта-Колан

Разнообразни Модели Модерни Кожени Дамски чанти с колан

Преставяме ви линия “чанти за колан” на Irapell. Една идея вдъхновена в съвремения начин на живот и нуждата от практични аксесоари. Създадохме дизайна на “мини чанти за колан” за да ви предоставим удобен аксесоар, без да правим компромис с елегантното излъчване на първокласно облекло.

Този модел чанти на Irapell е разработен с двойна функция -  от една страна имате пристягащ колан, ръчно изработен по вашия точен размер, който допълва тоалета като подчертава вашата фигура, а от друга страна разполагате с удобна мини чанта за вашия телефон, портфейл и други малки аксесоари.

Съчетана с рокля, тази чанта за колан от естествена кожа се превъща във ваш незаемним аксесоар - както за офицоиален повод, така и за еждневна употреба. Придава уникалност на вашия стил, луксозна визия и елегантно излъчване. 

Сред вариантите за всекидневно облекло, дънките си остават най-предпочитан, удобен и същевремено стилен избор. Разбира се, основните аксесоари, които не могат да липсват към дънков панталон са колан и чанта. Комбинирай своя casual outfit с нашите ръчно изработени кожени чанти с колан за стилно и авангардно излъзване, изпипано до последния детайл.

magnifier