Луксозни Бутикови Аксесоари от Естествена Кожа

Чокъри

Ръчно изработени дамски чокъри от естествена кожа

IRAPELL предлагаме много и най-различни висококачествени дамски ръчно изработени продукти от естествена кожа.

Като особено важни и предпочитани от клиентите наши изделия през годините се утвърдиха уникалните ни дамски чокъри от естествена кожа. Те са стилни, актуални спрямо най-новите модни тенденции и придаващи висока класа, която трудно може да бъде достигната.

Чокърите за дами са подходящи както за изящни и специални вечерни рокли, така и за облекло, предназначено за ежедневието. Аксесоарите са произведени от естествена италианска кожа и материали с безкомпромисно качество. Цветът им е черен, а ексцентричният цвят никел на металните елементи придава завършен вид на изделията.

Дамските чокъри могат да се регулират в 3 размера през 1.5 см. Основата им е с широчина 1.7 или 2 см., като тя може да бъде с халка (4 см.) или с ресни (11 см.).

Луксозни Harness аксесоари

Разнообразните, оригинални и ексцентрични Harness аксесоари на онлайн магазин irapell.com допринасят изключително много за стила и класата на всяка една дама. Разполагаме с най-различни Harness продукти, които могат да се носят с официално, ежедневно, еротично облекло: кожени колани, сутиени, както и други видове, и модели аксесоари.

Дамските ни чокъри са категорично потвърждение на думите. Тези луксозни модни артикули придават усещане за стил и класа като стоят елегантно на всякакъв тип облекло.

А нима има нещо по-важно за една дама от това да бъде с неповторима визия, отговаряща на модните тенденции?

magnifier