Луксозни Бутикови Аксесоари от Естествена Кожа

Пътни чанти

Кожени пътни чанти - лукс, практичност и удобство

Преди повече от десетилетие с огромно вдъхновение и страст създадохме и започнахме да утвърждаваме на пазара марката IRAPELL. С течение на времето тя се превърна в еталон и гарант за качество, внимателно отношение и индивидуален подход спрямо специфичните предпочитания на клиентите.

Основни наши и изключително предпочитани продукти станаха оригиналните ни мъжки и дамски чанти от естествена кожа. Наред с тях обаче като много популярни сред клиентите се наложиха и уникалните ни луксозни, практични и удобни кожени пътни чанти.

Тези чанти притежават немалко отличителни характеристики и са прекрасен моден аксесоар както за лично ползване, така и за подарък за скъп, и близък човек. Пътните ни чанти от естествена кожа са задължителна предпоставка за комфорта Ви по време на Вашата екскурзия.

Този тип чанти:

● притежават произведени в Италия метални обков, халки, закопчалки и цип;
● са произведени от висококачествен естествен телешки бокс;
● имат определен брой отделения - както основни, така и с цип;
Модерни и практични кожени аксесоари с висока функционалност
В онлайн магазин irapell.com ще намерите огромно разнообразие от модерни и практични кожени аксесоари с висока функционалност и практичност, и многократно изпитано във времето качество.

Ако Ви предстои пътуване, било то за удоволствие или по работа, ще имате нужда от здрава, удобна и надеждна кожена пътна чанта, на която можете да се доверите безусловно.

Изберете нас, а професионалният ни и висококвалифициран екип ще свърши всичко останало!

magnifier