Луксозни Бутикови Аксесоари от Естествена Кожа

Обувки

Висококачествени обувки от естествена кожа

Като марка с над 10-годишен опит, ние от IRAPELL предлагаме ръчно изработени продукти от висококачествена естествена кожа - Harness аксесоари, гривни, колани портмонета и портфейли, чанти, персонализирани подаръци. Не сме забравили обаче и за обувките, защото те също са важна част от неотразимата и съобразена с актуалните тенденции модна визия.

Нашите обувки от естествена кожа са с надеждност и характеристики, на които можете да се доверите безусловно. Те са стилни и луксозни като придават напълно завършен вид на визията Ви. Разполагаме с дамски модели, които се различават по:

Кожени обувки - синоним на функционалност, сигурност и удобство

Ще Ви изтъкнем няколко причини защо да закупите обувки от нашият онлайн магазин irapell.com. Първо, защото обувките на IRAPELL са удобни и иновативни; второ - защото за тяхното произвеждане използваме поне 80% естествени материали; трето - защото моделите са подобрени и максимално персонализирани, за целта на което са използвани последните технологии и тенденции при производството на обувки не само в европейски а и в световен мащаб.

Обувките ни са изработени от професионалисти със сериозна експертиза! Придобихме умения как и кога да използваме естествени материали. Научихме се как да направим тези обувки по удобни за клиента, но не спираме да се учим и усъвършенстваме, ще завършим с нещо много важно!

Тези обувки са произведени в България.

magnifier